dimecres, 25 de setembre del 2013

COMENTARI SOBRE ELS VÍDEOS - TEMA 1

VIDEO 1: L'ús de les noves tecnologies faciliten l'aprenentatge amb una millor rapidesa i comoditat, a part de poder disposar en qualsevol moment de la informació que es necessiti.

VÍDEO 2: Amb l'ajuda dels ordinadors a les aules, els alumnes poden aprendre amb més motivació i els facilita el treball en equip.

VÍDEO 3: Amb l'ajuda de les noves tecnologies, els alumnes del CEIP Campclar ens dónen una visita guiada pels diferents llocs del centre.

VÍDEO 4: Són presentacións multimedia fetes per uns alumnes d'un col·legi de Lleida, amb l'ajut de les noves tecnologies a l'escola.

VÍDEO 5: Aquest vídeo ens mostra la importància que té una bona metodologia en l'ensenyament escolar, sense ella, no hi hauria un bon  ensenyament.

VÍDEO 6: El docent té que estar ben preparat si vol oferir una bona ajuda a l'alumne.

VÍDEO 7: Ens mostra la importància que té l'ús de les noves tecnologies en zones rurals.
L'ús de les Tablet PC, desperta i motiva l'interès per aprendre per part de l'alumne i comporta que la classe magistral desaparegui.

VÍDEO 8: Ens mostra la importància que té com fan les coses els pares quan estan amb els seus fills, els fills copíen la conducta dels pares.

VÍDEO 9: Els alumnes es troben a l'ensenyament amb les noves tecnologies però abans el mestre/a, els haurà d'ensenyar com aprendre amb aquests mètodes nous per ells.

VÍDEO 10: Aquest fa referència a la importància que té l'ús del llibre tradicional ja que, sempre està disponible i no té bateries.

VÍDEO 11: Fa referència a l'aprenentatge en línia relacionat amb l'educació i anima, a que els centres ho utilitzin sense por. Les possibilitats que pot oferir són moltes.

VÍDEO 12: Fa referència a que el futur ja està aquí, estem preparats realment?

VÍDEO 13: L'IPAD pot facilitar-nos una mica la nostra vida diària, però no vol dir que ho haguém de fer tot amb ell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada